MINÄ MUUTOKSESSA -VALMENNUSMITÄ
:
Tarjoamme henkistä valmennusta irtisanotuille tai irtisanomisuhan alla eläville. Olemme tietoisia, että useimmissa yrityksissä tähän puoleen ei kiinnitetä huomiota yt-neuvottelutilanteissa ja se on kuitenkin monelle todella kriittistä omassa elämässä onnistumisen kokemisen kannalta.

Ota yhteyttä jos yrityksessäsi joko työnantajana tai muutoksen läpiviejänä voisi olla tarvetta tällaiseen lisäpalikkaan tässä kontekstissa. Tarpeen mukaan voimme järjestää myös yksityisille pienryhmänä vastaavanlaista valmennusta.


MIKSI:
Valmennuksen tavoitteena on itsetuntemuksen lisääminen ja haastavan tilanteen kääntäminen voimavaraksi.


MITEN:
Tarjoamme yhden päivän informatiivista, tietoisuutta lisäävää valmennusta tai kolmen päivän kokemuksellista valmennusta.


Yhden päivän valmennus on informatiivinen herättelevä luentopäivä yhdistettynä pieniin harjoituksiin (interaktiivisia & yksilöharjoituksia ).

Kolmen päivän tavoitteena on aktivoida ja ottaa käyttöön taitoja, jotka meillä kaikilla on voidaksemme hyvin, auttaa jokaista löytämään omat voimavaransa ja omat motivaation lähteensä, sekä luoda jokaiselle kyvykkyyttä hengittää helpommin. Tässä voidaan jo hyödyntää myös ryhmäläisten tuki toisilleen sekä valmentajien yksilön prosessin tukeminen tämän henkisen matkan aikana. Harjoitukset ovat syvällisempiä kuin yhden päivän valmennuksessa.

Aiheina kummassakin on muun muassa oman mielen mahdollisuudet stressinhallinnassa ja oman elämän helpottamisessa, tunteiden ja tunneriippuvuuden tunnistaminen, tulkintojen merkitys elämässämme, uskomusten muuttaminen sekä proaktiivisuuden merkitys hyvinvoinnille. Valmennus sisältää myös oman maailmankuvan muokkausta itselle toimivammaksi sekä omien voimanlähteiden, potentiaalin ja oman motivoitumisen tunnistamista.

KUKA:
Valmentajina toimimme me Erja ja Aila, ja meitä yhdistää yli 15 vuoden kokemus globaalista yritysmaailmasta, Erjalla johtamisen, organisaatioiden rakentamisen ja transformaatioprosessien alueella ja Ailalla yleisesti toiminnan kehittämisestä laatu- ja prosessinäkökulmasta. Me molemmat olemme jättäneet yritysmaailman jossain vaiheessa, mutta dynamiikka on tuttua. Erja on tänä päivänä myös sertifiotu hyvinvointivalmentaja ja Aila ohjaustoiminnan artenomi. Meitä yhdistää myös intohimo ihmisten hyvinvointiin työelämässä.Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous!


Erja Järvelä mixingnuts@gmail.com +358466004610