PRAISE - SUOSITUKSIA

5 kerran yksityisvalmennus, Tapani, 13.10.2018:

Valmennus (5 h) oli hyödyllisempää kuin luulin/toivoin. Erja osasi kysyä oikeita kysymyksiä/lempeästi kyseenalaistaa ajatuksiani ja sai minut siten ajattelemaan asioita uusilta näkökulmilta, mikä oli sekä hyödyllistä että vapauttavaa. Kaiken lisäksi meillä oli hauskaa ja koko keskustelu käytiin valoisissa merkeissä!

Hyödyllisintä oli narratiivisen/kertomuksellisen työtavan käyttö, samoin keskustelu arvoista. Mutta ehkä ennen kaikkea Erjan ennakkoluuloton ja avara lähestyminen asioihin.


Lisäksi Erjan syvä kokemus business-maailmasta oli minun kannaltani hyödyksi.


Energiahoidosta yhdistettynä muutamaan valmennuskertaan, Hellin 59v, 30.04.2015:


Kokemus oli aivan uudenlainen muihin kokemani energiahoitoihin, ja olin myönteisesti yllättynyt tavasta jolla otit minut vastaan mutkattomalla ja avoimella asenteella. Vaikka olin hoidettavassa asemassa sait välitetyksi inhimmillisen, tasaarvoisen ja avoimen yhteyden - ”olemme kaikki samalla matkalla” ja sain tunteen, että olen turvallisessa huomassasi.

Extraktio energiahoidon aikana oli ehdottomasti hyödyllisintä minulle sillä se vapautti minut "kuormasta". 

Kerron mielelläni kokemukseni ja olen jo kertonutkin kahdelle ystävälleni. Toinen kertoi, että huomasi jo huhtikuussa levollisen ja iloisen tilani pitäessäni puhetta. Toinen joka näki minut eilen, ihmitteli miten kasvoni oli muuttunut kauniimmaksi ja ”sileämmäksi”:). Hän ei tiennyt aiemmista tapaamistamme.

 

About private coaching sessions (10 times), 3.4.2015, woman 34 years:

The Mixing Nuts coaching sessions are of great significance to me, when I was struggling to understand whether there was any meaning of my “thinking” journey. It gave me the gentle but most needed guidance when I was lost and confused about the direction of my quest for happiness. 

A great chef - master beyond kitchen, Marco Pierre White once said “If you look deep within yourself you always find the answer to life’s problems. It’s all about self-discovery.” … and that is exactly the most valuable thing Mixing Nuts has brought me: it helped me to reflex the answers within myself to the problems that are constantly troubling my mind. 

It can be very hard to be honest with myself when it comes to the thoughts and feelings I don’t want to face or admit. During the coaching sessions, I can let go of all my shields and masks, just be true to myself – doing so can be scary, but during the sessions I felt it is genuinely safe to do so. 

I will recommend Mixing Nuts to my friends full-heartedly <3 As matter of fact, I have recommended it to couple of my friends already.

 


Yksityisvalmennuksesta sanottua 2015, mies 49v
About private coaching 2015, male 49 years 

" Tapasimme neljä kertaa ja Erja sai minut avautumaan asioista, joista en ollut puhunut aiemmin kenellekään. Jo se helpotti tilannettani suuresti.  Oivalluksia ja ajateltavaa tulevaisuutta varten."
"We met four times and Erja managed to open me up in a way that I talked about things I have never discussed earlier with anyone. Even that was very helpful in my situation. I gained inspiration and lots to ponder for my future."Energiahoidosta sanottua syksyllä 2014, nainen 50v.

"Ilman energiahoitoa oma prosessini ei olisi alkanut enkä olisi ikinä kohdannut sitä haavoittuvaa minua, jota olen piilotellut koko elämäni. Tämän kohtaaminen on taas mahdollistanut erilaisia asioita ja muuttanut koko minun olemistani ja kaikkea tekemistäni."Yksilövalmennuksesta sanottua (5 x 1,5 tuntia) 6.5.2014, nainen 48v.:

"Valmennus oli mielenkiintoista ja antoisaa. Kiireen ja stressin tunne elämässä katosi, vaikkei varsinaisesti työmäärä vähentynytkään. Suosittelen! Hyödyllisintä oli pysähtyä miettimään sitä mikä on tärkeää ja mihin oikeasti haluaa käyttää aikansa. Huomasin nipistäväni aikaa lisätöille juuri sieltä, mitä pidin oikeasti tärkeimpänä ja eniten onnea tuottavana. Suosittelisin ystävilleni ja olen jo suositellutkin! "


Pienryhmävalmennuksesta (4 x 3 tuntia)  sanottua 23.1.2014:

"Antaa työkaluja itsensä kehittämiseen, opettaa itsestä. Hyödyllisintä oli löytää ne tekijät/osa-alueet. joita työstämällä voi ohjata omaa käyttäytymistä, ajattelua ja tunteita."  - Henna

"Ehdottomasti avartava kokemus. Vaikka oma lähtökohta oli, ettei oma elämä tässä täysin katastrofaalista ole, hyvä vinkkejä ja uusia ajattelumalleja jäi mieleen rutkasti. Ihan j-o-k-a-i-s-e-n olisi hyvä käydä vastaava valmennus! Hyödyllisintä oli uskomusten käsittely ja se, ettei lapsuudessa päähän taotut uskomukset tai yhteiskunnan asettamat "normit" ole niitä joiden mukaan kannattaa omaa elämää elää."   - Lotta

"Koulutus oli todella mielenkiintoinen, innostava ja lämminhenkinen. Hyödyllisintä oli oppia hahmottamaan, että onnellisuus, hyvä olo ja rauha lähtee aina itsestä ja oppia näkemään miten muut ihmiset tulkitsevat yhteistä todellisuutta, mitkä uskomukset ovat itselle turhia ja mitkä arvot tärkeimpiä."    - Mia

"Valmennus oli todella hyvä. Uskon että tästä on minulle apua SEKÄ työ- ETTä yksityiselämässä. Hyödyllisintä oli oppia se, että pystyy muuttamaan sen mikä on ulkopuolisten määrittelemää jos ei toimi itselle.  - MariEnergiahoidosta sanottua Anne 45v, 07.08.2013

Olen ollut omalla henkisen kasvun tielläni joskus aivan hukassa ja olen tuntenut suurta voimattomuutta ja epävarmuutta olenko oikealla polulla vai mihin tässä olenkaan menossa.

Toisaalta kohdallani on tapahtunut paljon muutoksia viimeisen 3 vuoden aikana, jos läheisiltä ja ystäviltäni kysytään. Jostain syystä itse en nähnyt asioita samalla tavalla ja mielessä oli jatkuva riittämättömyyden ja itsensä arvostuksen puute, jota sitten täytin kovalla työn tekemisellä. Tunne ja järki taistelivat keskenään välillä sapelit jopa kolisten.

Tavattuani Erjan ja saadessani olla hänen energiahoidossaan, koin jotain erittäin merkittävää! Sain poistettua itsestäni yksinäisyyden, hyljätyksi tulemisen tunteen ja siitä aiheutuvia pelkoja. Pelkoja ja muita rajoittavia ajatuksia, jotka pitivät minua paikoillaan, aivan kuin olisin ollut ankkurissa, osin vapaaehtoisesti osin pakotettuna. Hoidon aikana kuljin matkan itseeni ja löysin itsestäni jotain kaunista, vahvaa ja rakkaudellista turvan tunnetta. Enään minun ei tarvitse hakea riittävyyttä eikä hyväksyntää muualta, se kaikki on minussa ja kasvaa sen mukaan miten olen ja elän itsessäni. Tämän jälkeen olen ollut myös herkempi kuuntelemaan ja tunnistamaan kehoani ja sen viestejä. Mieli on saanut oman rauhansa ja sydän on auennut vastaanottamaan ja antamaan anteeksiantoa ja rakkautta. Sielu on alkanut palaa omaa kaunista liekkiään, joka on nyt valmis vastaanottamaan myös kaksoisliekkinsä.

Konkreettisesti olen saanut tehtyä päätöksiä, jotka vievät minua menestykseni seuraavalle tasolle. Tämän kaiken teen tyynellä ja rauhallisella mielellä ja innokkaampana ja varmempana kuin koskaan ennen. Kiitos Erja sinulle hienovaraisesta tavasta työskennellä kanssani ja kannustavasta otteestasi. Suosittelen Erjaa lämpimästi jokaiselle, joka haluaa tehdä itsellensä hyvää.

 

Anneli 23.3.2013 - 4 kk räätälöity ohjelma

"Erja auttoi minua tervehdyttävän ja voimaannuttavan ravinnon löytämisessä, kun toivuin sairaudesta. Sain monia arvokkaita vinkkejä, joita lisäsin ruokavaliooni. Lisäksi Erja tuki minua henkisesti monin tavoin. Hänen säteilevä energiansa tarttuu ja hän ottaa henkilön suojaansa kokonaisena, sekä mieli että keho tulee ravituksi. Suosittelen lämpimästi."

 
Miia, 1.3.2013:

"After my coaching sessions I have never felt more alive and full of energy. It has given me a sense of rebirth as I have been able to understand the blocks and harmful beliefs in my live that have prevented me from using my full potential in becoming the person I always believed to be under the surface. Erja is a highly compassionate & intuitive guide and I have felt entirely safe throughout the process, even when discussing difficult or even painful topics. She is my friend and ally in helping me to discover myself in a new light and I am looking forward to continue my coaching journey in full confidence with her!"

 

Eeva, 11.10.2012, after finishing the 6-month Mixing Nuts -program:

" Sessions with you gave me another angle to look at things, another, different, wider. Whatever the path I arrived along, this is where it clicked. It is very hard to teach anybody (let alone me) in the traditional sense and I believe the thoughts you have introduced me are looming somewhere and shall ripen with time.

After these months I have found it easier to let go of the strive for perfection and shouldering everything on my own. Learning how to slow down, mentally and physically, will be an asset for me and I am thankful for getting that process ongoing. I now recognize a craving and have started to control them, even better, listen to them and play, make use of them as they give me information of what is going on in me. And that is great. I also recognize one part of my life radiating negativity all over other parts, and sessions with you have helped me recognize and restrict that.

As a health coach you come across as energetic, positive and a living example of this way of living. As personalities we are very different and perhaps that is one of the reasons why sessions with you have meant spots of joy, inspiration and laughter for me.